Известие

Collapse
No announcement yet.

Valeo съединител?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщение
    Колеги, знам че темата е стара, но възможно ли е това Валео да е на тази цена и наистина да е 821325 - тоест подсилено?
    Според основната картинката това не е подсиленото Валео, но на по долните в линка е точно същото
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

На по долните снимки от линка снимките които се виждат са на УСИЛИНИЯ притискател.Тези вдлъбнатини на ламелите играят ролята на оребрение което предполага по голяма здравина на ламелите.
      5 Ланчии зад гърба си!
      И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

От линка на ибей на първата снимка (говоря за феродовия диск) и снимката по долу има разлика , може ли някой да поясни
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

първата снимка е съвсем друга /примерно бензинова капа/ съединител които няма нищо общо с на ЖТД-то които е на снимката по долу.
          5 Ланчии зад гърба си!
          И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от MC_G Покажи съобщение
            От линка на ибей на първата снимка (говоря за феродовия диск) и снимката по долу има разлика , може ли някой да поясни
            Мисля че повече трябва да се притесняваш за притискателният диск Долната снимка на пръв поглед прилича на истинският а може и да е наистина такъв Ламелите са на така нареченият усилен притискател
            Мисля че горната снимка е съединител на друг автомобил
            Last edited by iveli; d.m.y г., 00:46.
            ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Първата снимка я слагат като лого на всички съединители, които продават през e-bay магазина си - напр. този, но после се различават.
              Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Аз това ти казах в началото! Тей че е същия, подсилено е!
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщение
                  Колеги, знам че темата е стара, но възможно ли е това Валео да е на тази цена и наистина да е 821325 - тоест подсилено?
                  Днес с UPS пристигна съединителят, прилагам снимки, за да кажете дали е подсиленият. Интересното е, че след моята поръчка цената му в e-bay скочи с 35 Евро...
                  Иначе с доставката до офиса ми излезна всичко 340 лв.
                  Last edited by gorang; d.m.y г., 12:16.
                  Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Мисля че е подсиленият!
                    Alfa 166jtd,1999

Comment

Познава се по ламелите Подсиленият като този е със вдлъбнатини по ламелите а обикновенният е с прави ламели Пак май идва слаб за чипосана алфа но от дискусиите се стигна до извода че това засега е най-доброто Ако някой знае по-добър може да сподели за да сме в крак с времето занапред

Comment

Има и друг вариант,ама ти трябва и "антинапукопетин",че като видиш цената ще ти се напукат петите.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Я кажи, че ми стана интересно?
                          sigpic
                          Alfa Romeo 166 2.4JTD 20V FL
                          Fiat Punto 1.2HSD 1995

Comment

998 евро и 50 евро доставка.Комплект съединител и маховик
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

И за какво говорим

Comment

Говорим за качество и надежност които са гарантирани при ремап или силов тунинг.
                                Части които нямат нищо общо с турското "усилено валео",или стоков маховик.
                                Аз не мога да обясня от какви сплави са направени но доколкото съм чел издържат на коне в пъти в повече от тези при ремап.

Comment

Working...
                                X